A Blanc Avajaisjuhla 4.-8.10.

A Blanc Avajaisjuhla

On aika juhlia Otaniemen uudistetun ostoskeskus A Blancin avautumista!

Avajaisjuhlaa vietetään maanantaista perjantaihin 4.-8. lokakuuta 2021.

Upeat toimijamme ovat järjestäneet huikeita tarjouksia ja spesiaaleja koko viikoksi, ja meillä on jotain jännittävää varastossa jokaista juhlapäivää varten: jaamme A Blanc -kangaskasseja ja kahvia (etsi promopyörämme kampukselta)!

Pidä silmällä A Blanc Opening Celebration Facebook-tapahtumaa saadaksesi lisätietoja tulevasta!

Aika: 4.-8. lokakuuta 2021
Paikka: Ostoskeskus A Blanc, Otakaari 27, 02150 Espoo

Avajaisjuhlaviikon tarjoukset

A Blanc

Nauti kahvit ja nappaa oma A Blanc -kangaskassisi promopyörästämme!

Ma & Pe klo 11-13
Ti-To klo 8-10

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä juhlii haalarimerkkien ja nimikko-oluen Vesiheinä Golden Alen merkeissä: 0,33l tölkki 5€ (3,50€ mukaan myytynä) tai 0,4l hanatuote 6€! Tarjous voimassa 4.-8.10.

Parturi-kampaamo Shortcut AALTO

Huono hiuspäivä? Ei enää näillä Shortcut AALTO -tarjouksilla:

  • Kaikki -20 %! Koskee kaikkia palveluita ja soveltuvia tuotteita. Tarjous voimassa 4.-9.10.
  • -20 % etukuponki loppuvuodelle! Käy avajaisviikon aikana noutamassa itsellesi -20 % etukuponki (1 kuponki/asiakas). Kuponki on voimassa vuoden 2021 loppuun (1 käyttökerta/kuponki). Etu koskee kaikkia palveluita ja soveltuvia tuotteita
  • Oribe-ostajalle yllätyslahja! Kun ostat ajavaisten aikana luksusmerkki Oriben tuotteita, saat kaupan päälle yllätyslahjan. Tarjous voimassa 4.-9.10. (ei koske verkkokauppaa).

 

AFRY

AFRY kutsuu sinut käymään toimistossaan ja tutustumaan entisiin AFRY Future Stars -ohjelman osallistujiin keskiviikkona 6. lokakuuta klo 10-13!

AFRY toimii A Blancissa ja toivottaa kaikki uteliaat käymään Otaniemen toimistossaan, joka on omistettu Aalto-yliopistossa opiskeleville AFRYn työntekijöille. Olet lämpimästi tervetullut käymään toimistossa ja keskustelemaan mahdollisuuksistasi AFRYllä. Uuden AFRY Future Stars -ohjelman hakuaika alkaa marraskuussa.

Hummus House

A Blancin uusin tulokas Hummus House ei ole vielä virallisesti auki. Pääset kuitenkin kurkistamaan mitä on luvassa, sillä Hummus House jakaa maistiaisia ravintolan edessä perjantaina 8. lokakuuta klo 12-17.